fbpx

Заложникот на Апасиев, Мицкоски, е толку слаб што тера политика од хибридните заканите кон државата

Facebook
Twitter
LinkedIn

Реакција на изнесени ставови на Христијан Мицкоски

Заложникот на Апасиев, Мицкоски, е толку слаб што тера политика од хибридните заканите кон државата

Заложникот на Димитар Апасиев и Левица, Христијан Мицкоски е толку слаб што тера политика дури и од хибридните закани кон државите.

Мицкоски е толку во заложништво што мисли дека натпреварувањето со Апасиев кој по екстремна изјава ќе даде, кој повеќе ќе ја напаѓа државата во време на хибридни напади, ќе му донесе аплауз од граѓаните.

Наместо да одработува за туѓи интереси и да се обидува да внесе паника во јавноста Мицкоски треба еднаш, ама барем еднаш да застане зад институциите и државата, кои и како и други држави во регионот се соочуваат со хибридни напади.

Последни вести