fbpx

Чулев да одговори за неговата инволвираност во кумановските настани наместо да шири лаги што веќе се демантирани

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност – реакција на прес-конференцијата на Наќе Чулев од ВМРО-ДПМНЕ

Чулев да одговори за неговата инволвираност во кумановските настани наместо да шири лаги што веќе се демантирани

И на демантирани лаги ВМРО-ДПМНЕ продолжува да шири лажни вести.

Наќе Чулев наместо да шири лажни вести конечно да се изјасни за неговата инволвираност во кумановските настани.

Јавноста очекува одговори од Чулев на овие круцијални прашања, а не измислени приказни.

Лага до лага, само тоа знаат во ВМРО-ДПМНЕ.

Последни вести