fbpx

Сиљановска лаже, не е точно дека бил закажан ТВ дуел, дебата на Телма телевизија

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Сиљановска повторно лаже и се служи со невистини.

Воопшто не е точно дека бил закажан ТВ дуел на Телма телевизија.

Ваквите невистини не можат да ја покријат Сиљановска од нејзиното реално и вистинско бегање од „Жешко столче“ на истиот медиум.

Во очекување на официјален демант од спомениот медиум за невистините на Сиљановска, во прилог ja доставуваме писмената покана, во којашто јасно се наведени неколку термини за одржување на телевизиското соочување кое се уште не е закажано.

Последни вести