fbpx

Централниот караван на „Заедно Напред!“ во тек на денешниот ден ќе биде на средби со граѓани и граѓанска трибина во Прилеп

Facebook
Twitter
LinkedIn

 

Денес (24.04.2019, Среда), заедничкиот кандидат за претседател Стево Пендаровски и претседателот на СДСМ Зоран Заев, во рамките на караванот „Заедно Напред!“ во 20.10 часот ќе учествуваат на отворена граѓанска трибина во Прилеп, (градски саат). 

Пренос во живо од овој настан ќе може да проследите на веб страницата на СДСМ и на официјалана фејсбук страница на претседателот на СДСМ, Зоран Заев. 

 

 

 

Последни вести