fbpx

Централниот караван на „Заедно напред!“ во тек на денешниот ден ќе биде на средби со граѓани и граѓанска трибина во Карпош

Facebook
Twitter
LinkedIn

Почитувани,

Ве известуваме дека денеска (22.04.2019, Понеделник)заедничкиот кандидат за претседател Стево Пендаровски и претседателот на СДСМ Зоран Заев, ќе бидат со граѓаните на општина Карпош, каде во рамките на караванот „Заедно Напред!“ во 20.00 часот ќе учествува на отворена граѓанска трибина во Карпош, на платото (пред млечен ресторан).

Последни вести