fbpx

СДСМ роденденот ќе го одбележи рамо до рамо со граѓаните

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Почитувани,

Денеска продолжуваат теренските активности во рамки на караванот „Рамо до рамо, до победа“.

Социјалдемократскиот сојуз на Македонија 32 роденден ќе го одбележи рамо до рамо со народот, заедно со граѓаните.

32 години СДСМ е рамо до рамо со граѓаните, со државата, го предводи патот на напредокот и светлата иднината. Горди на сите национални успеси, вградени во темелите на нашето македонско демократско општество. СДСМ води напред и заедно со граѓаните ја обезбедуваме и европската иднина.

Продолжуваме заедно со граѓаните, за нови државни победи.

Гостивар – Рената Младеновска, Коста Начевски
Тетово – Благој Бочварски, Ивона Кузмановиќ
Брвеница – Викторија Мадиќ, Јовица Стојановиќ
Јегуновце – Виктор Велевски, Боро Еркечов
Теарце – Костадин Ацевски, Филип Даскаловски
Врапчиште – Бојан Маричиќ, Славица Кутиров
Аеродром – Васко Кичевски, Митко Трајчулевски

Средбите се во 17.30 часот и во 19.00 часот.

Последни вести