fbpx

Мицкоски исто како Сиљановска посакува да не добиеме датум за преговори, тоа не мотивира дополнително да успееме

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Христијан Мицкоски исто како неговата кандидатка Сиљановска, идентично како и нивнит шеф од Будимпешта, Никола Груевски, посакува неуспех на нашата таковина.

Мицкоски навива и сака да не добиеме датум за преговори со ЕУ.

Желбите на Мицкоски, Сиљановска и Груевски, Република Северна Македонија да не успее нема да се остварат.

Нашата татковина тргна напред и враќање назад нема да има.

Мицкоски, Сиљановска и Груевски треба да знаат дека и покрај блокадите, Република Северна Македонија ќе продолжи да чекори напред, ќе добие датум за преговори со ЕУ и ќе биде полноправна членка на Унијата.

Последни вести