fbpx

Мицкоски молчи затоа што ништо не направил, не лобирал за Резолуцијата на Бундестагот

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Втор ден Мицкоски молчи.

Никако да собере храброст и да излезе пред граѓаните да одговори зошто не лобирал за Резолуцијата кај сестринските партии во Бундестагот.

Молчи затоа што нема храброст искрено да им каже на граѓаните дека не направил ништо.

Молчи затоа што Мицкоски толку може.

Христијан Мицкоски не може да убеди сестрински партии да гласаат за поддршка на Резолуција за македонскиот јазик и идентитет.

Досега, Мицкоски не направил буквално ништо ниту за државата ниту за македонскиот јазик, идентитет, посебност и култура.

Последни вести