fbpx

Започна средбата на лидерите на сите партии од коалицијата предводена од СДСМ и владината коалиција

Facebook
Twitter
LinkedIn

Започна средбата на лидерите на 30 партии, сите партии од коалицијата предводена од СДСМ и владината коалиција, сите поддржувачи на концептот за заеднички кандидат за претседател на државата.

 

 

Последни вести