fbpx

Две години локална власт, ДПМНЕ ги изневери граѓаните

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Помина половина од мандатот на ДПМНЕ како локална власт во 40 општини.

Заклучокот е поразителен: ДПМНЕ ги изневери граѓаните.

По две години нема проекти, нема резултати.

Но, има безброј нереализирани изборни ветувања дадени пред граѓаните, безброј нереализирани проекти во изборните програми на градоначалниците на ДПМНЕ.

Разочарувањето на граѓаните е уште поголемо, бидејќи наместо прогрес и проекти за унапредување на општините, добија назадување и повисоки сметки за комунални услуги.

Локалната власт на ДПМНЕ и шпицниот градоначалник Христијан Мицкоски стана симбол за неспособност, партизација и хаос, непродуктивни трошења и задолжувања на општините.

ДПМНЕ не ја оправда довербата од граѓаните.

Последни вести