fbpx

2 години локална власт, ДПМНЕ не ја оправда довербата од граѓаните

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Помина половина од мандатот на ДПМНЕ како локална власт во 40 општини.

Заклучокот е поразителен: ДПМНЕ ги изневери граѓаните, на површина исплива целата неспособност на градоначалниците на Христијан Мицкоски.

Безброј нереализирани изборни ветувања дадени пред граѓаните, безброј нереализирани проекти во изборните програми на градоначалниците на ДПМНЕ.

Разочарувањето на граѓаните е уште поголемо, бидејќи наместо прогрес и проекти за унапредување на општините, добија назадување и повисоки сметки за комунални услуги.

ДПМНЕ не ја оправда довербата од граѓаните.

Градоначалниците од ДПМНЕ се најголемото разочарување за граѓаните.

Последни вести