fbpx

Поскапи цени за граѓаните и неработа, 2 години локална власт на ДПМНЕ со резултат нула

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

После две години од мандатот на ДПМНЕ како локалната власт во над 40 општини резултатот е нула.

Градоначалниците и локалните власти на ДПМНЕ не работат ништо за граѓаните, освен што им ги поскапуваат цените и ги задолжуваат граѓаните.

Проектите кои ги ветуваа останаа нереализирани, изборните програми на градоначалниците на ДПМНЕ станаа збирки на лажни и нереализирани ветувања.

Истовремено удираат по џебот на граѓаните со поголеми сметки за граѓаните, за данок на имот и до 300%, но и за ѓубретарина, вода, комунални услуги.

Мицкоски и ДПМНЕ не ја оправдаа довербата којашто им ја дадоа граѓаните.

ДПМНЕ ја има најнеспособната локална власт досега.

Последни вести