fbpx

МВРО-ВМРО на дело, обезбедување на Мицкоски тепа полицајци и спречува акција против дрога

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

МВРО-ВМРО е на дело, повторно. Доволни беа неколку денови откако влегоа во техничката Влада, МВРО-ВМРО повторно да се активира.

Ивица Бисовски, шефот на обезбедувањето на Мицкоски, физички нападнал полицаец пред кафе барот Мош во Скопје!

Иако и самиот е полицаец, обезбедувањето на Мицкоски се обидел да спречи полициска акција за дрога.

Затоа е тепан полицаецот, инспектор од НТШ, за борба против дрога.

Прашањето е која е улогата на обезбедувањето на Мицкоски? Дали имаат налог да бранат дилери со дрога?

ДПМНЕ секој ден го покажува криминалното лице.

Последни вести