fbpx

ДПМНЕ нема план за иднината на државата, тие се против ЕУ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

ВМРО-ДПМНЕ нема план за иднината на државата, тие се против членство во ЕУ.

СДСМ има јасна визија за иднината на државата како европска.

ДПМНЕ е против ЕУ, ветува нешто друго но никако да излезе и да каже што е тоа?

Која е алтернативна визија за Македонија? Како ќе ја реализираат? Немаат план, затоа и не кажуваат.

Тие нема да мрднат ни милиметар кон Европската Унија, и кога нема да има никаков прогрес, не само што нема да си ја признаат грешката, не само што нема да кажат дека лажеле, тие исто како Груевски ќе ги обвинуваат сите други, и ќе ја обвинуваат Европската Унија.

Сите ќе им бидат виновни, освен тие самите!

ДПМНЕ нема план за Европа, нема план за иднината.

Последни вести