fbpx

Инвестициите се за граѓаните и економијата, ВМРО-ДПМНЕ никако да се откаже од евтината пропаганда

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

ВМРО-ДПМНЕ никако не може да се откаже од евтината пропаганда со која залудно се обидува да ја манипилура јавноста.

Очигчедно е дека опозициската партија не може да се помири со фактот што Владата предводена од СДСМ обезбедува фер и еднакви услови и за домашните и странските инвеститори и што во процесот на носење нови инвестиции повеќе не се трошат стотици милиони евра за скапи и неуспешни рекламни кампањи и роуд шоуа.

Сите инвестиции и домашни и странски се во интерес на граѓаните, економијата и државата и носат придобивки за целокупното општество и затоа ВМРО-ДПМНЕ треба да се однесува сериозно и да престане со евтината и проѕирна пропаганда.

Скопје, 05.05.2018

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈA

 

 

 

Последни вести