fbpx

Никола Груевски, ти си минато, Македонија чекори напред

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Никола Груевски, Македонија расчисти со тебе, ти си дел од темното минато.

Те чека соочување со одговорноста за криминалот и корупцијата во изминатите 11 години.

Како едно општество за сите, Македонија чекори напред, слободна, напредна, демократска, земја-пријател со соседите

 

Скопје, 11.04.2018

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈA

 

 

Последни вести