fbpx

Државната администрација работи во интерес на граѓаните, заврши времето на ВМРО-МВРО

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

 

За време на криминалното, неодгвоорно и расипничко владеење, ВМРО-ДПМНЕ ја направи најголемата партизација на државната администрација, претворајќи ги државните институции и министерства во свои штабови.

Заврши времето на ВМРО-МВРО и партизирани државни институции.

Новата реформска влада предводена од СДСМ преку реформскиот процес ги професионализира и ослободува државните институции кои што сега работат во интерес на граѓаните и во заштита на законите, наместо во заштита на криминалните интереси на Никола Груевски и неговите соработници.

 

Скопје, 09.11.2017

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

 

Последни вести