fbpx

Најголемиот проект на Коце Трајановски е загадениот воздух, програмата на Шилегов ги следи потребите на граѓаните

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

За време на осумгодишното владеење, Коце Трајановски се докажа единствено во уништување на зелените површини, одземање на парковите и јавните простори, како и исполнување на криминалните интереси на неговиот шеф Никола Груевски. Енормното загадување на воздухот е најголемиот проект што Коце Трајановски им го остави на граѓаните на Скопје.

Коце Трајановски го игнорираше потребите на граѓаните а нивните пари ги трошеше за палми, барок, споменици, врби во Вардар, лажни бродови, тркала и за да ги задоволи криминалните апетити на Груевски.

За разлика од таквиот расипнички однос, програмата на СДСМ и програмата на кандидатот за градоначалник Петре Шилегов, ги следат потребите на граѓаните и нудат решенија за сите проблеми од кои ВМРО-ДПМНЕ и Трајановски или бегаа или пак нудеа половични и популистички решенија.

Граѓаните го препознаа расипништвото на Трајановски и затоа на 15 октомври ќе изберат нова градска администрација предводена од СДСМ, што ќе работи во интерес на Скопје и неговите граѓани.

 

Скопје, 11.10.2017

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

 

Последни вести