fbpx

Заврши изолацијата на земјата, соработката и добрососедство ќе придонесат кон економски развој и перспективна иднина!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Заврши времето на изолација и конфликти со демократскиот цивилизиран свет во коешто ВМРО-ДПМНЕ ја држеше Македонија заробена цели 11 години.

Дојде крајот на тајното преговарање и држењето на јавноста и граѓаните во информативен мрак во врска со односите што ги воспоставува нашата земја со соседните земји и меѓународната заедница.

Новото време на слободата и демократијата е тука. Тоа е време на соработка, пријателство и добрососедство што ќе придонесе кон економски развој на земјата и перспективна иднина за граѓаните на Република Македонија.

Граѓаните се и ќе бидат транспаретно информирани за секој следен чекор во комуникацијата на нашата државата со соседните земји и меѓународната заедница со цел да се интензивираат интеграциските процеси на Македонија кон полноправно членство во Европската Унија и НАТО.

Македонија и нејзините граѓани се уверени во својот национален идентитет, без разлика дали тоа му се допаѓа на ВМРО-ДПМНЕ или не!

Скопје, 23.06.2017

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

 

Последни вести