fbpx

Зврлевски повеќе нема да ги штити криминалите на ВМРО-ДПМНЕ, ќе има правда и живот за сите!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Граѓаните веќе ги чувствуваат првите резултати од новата реформска Влада предводена од СДСМ. Исплатени се земјоделските субвенции, како и студентските стипендии за последните пет месеци.

Ќе има и повиска минимална плата и таа ќе важи за сите работници. Ќе има и повисока просечна плата во државата. Државната поддршка за фирмите ќе биде зголемема за 100 пати што ќе овозможи нови и подобро платени работни места.

И ова се само дел од реформите што носат квалитетен живот за сите граѓани.

Заврши времето на антиреформската фамилија во раководството на ВМРО-ДПМНЕ која 10 години владееше криминално за лично богатење. Заврши и времето и на Марко Зврлевски кој ги штити нивните криминали и ја попречува правдата наместо да ја спроведува.

Македонија ќе биде правна држава со еднакви шанси за успех на сите.

 

Скопје, 05.06.2017

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

 

Последни вести