fbpx

Македонија ќе добие реформска Влада, веруваме дека партиите што ја поддржуваат ќе се препознаат во процесите!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Република Македонија ќе добие реформска Влада посветена на потребите на сите граѓани на Македонија и на перспективите кон ЕУ и НАТО.

Веруваме дека сите демократски сили и партиите коишто даваат поддршка на ваквата Влада, ќе се препознаат во реформските процеси што следуваат и се во интерес на сите граѓани на Македонија.

Скопје, 27.03.2017

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

Последни вести