fbpx

Милошоски ги лажел граѓаните, Реално – се подготвувал за нотар

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Документот во прилог покажува дека додека ги лажел граѓаните на Македонија, Милошоски се подготвувал да стане нотар и да ги застапува исклучиво своите, наместо интересите на сите граѓани за кои наводно се залагаше како носител во Изборната единица пет.

На Милошоски му е јасно дека политиките на поделби и омраза кој ги водеше неговиот шеф Никола Груевски доживеаја тежок пораз на последните избори и затоа реши да го напушти режимот кој тоне. Граѓаните масовно го поддржаа Планот за живот во Македонија и тој наскоро ќе почне да се реазлизира и ќе донесе добар живот за сите.

 

Скопје 14.12.2016

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

 

 

 

Последни вести