fbpx

Распоред на неделниот Централен караван на СДСМ и коалицијата

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Караванот на СДСМ и Коалицијата предизборната кампања ја започнува вечерва од Прилеп каде што во 19:00 часот ќе се одржи централниот митинг. Претходно, во 17:30 часот ќе се одржи минитнг на Крушево.

Во вторник цнетралниот караван е во Скопје при што ќе бидат посетени населбите Драчево и
Кисела Вода, а предвиден е минтинг во општината Аеродром во 19:00 пред платото на Т.Ц. Бисер ќе се одржи митинг.

Во среда ќе се одржи митинг во Демир Хисар и централен митинг во Кичево. Во четврток ќе се одржи митинг во минитзи во Гостивар и централен митинг воТетово.

Во петок СДСМ и коалицијата ќе одржат митинг во Виница и централен митинг во Кочани. Во сабота ќе се одржи митинг во Ѓорче Петров и централен митинг во Карпош.

Првата недела завршува со средби и централен минитнг во Велес со почеток во 19:00 часот, а претходно во 17:30 часот СДСМ и коалицијата ќе одржи митинг во Свети Николе.

Во прилог ви доставуваме табеларен приказ на распоредот на митинзите на централниот караван за првата недела.

 

 

 

Скопје, 21.11.2016

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

Последни вести