fbpx

Се е завршено за обвинетиот Груевски!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

За 31 ден граѓаните на Македонија ќе се спасат од обвинетиот за насилство Никола Груевски и неговите соработници во ВМРО-ДПМНЕ.

Груевски и ВМРО-ДПМНЕ се јадат што СДСМ била и ќе биде партијата што ги вади граѓаните и државата од нивните неодговорни политики.

Тоа овој пат се случува во Сојуз со граѓаните, Груевски ништо не може да стори зa да се спаси себеси и фамилијата.

Се е завршено за обвинетиот насилник Груевски и криминалната фамилија. Тој и фамилијата ќе одговараат.

На 11 декември почнува живот за сите други граѓани во единствена Република Македонија.

 

Скопје,10.11.2016

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

 

Последни вести