fbpx

Zaev nga Çairi: Qytetarët i mirënjohin vendimet e guximshme që i kemi sjellë, për atë do të fitojmë dhe ta mposhtim patriotizmin e rrejshëm të VMRO-DPMNE-së, do ta mposhtim edhe BDI-në

Facebook
Twitter
LinkedIn

“Treguam se kemi guxim për gjithçka që ishte e rëndësishme në shtet dhe sot ju tregojmë të gjithë politikanëve në vend dhe në rajon, se populli i vlerëson politikat dhe politikanët e guximshëm dhe për atë do të fitojmë përderisa VMRO-DPMNE dhe BDI vazhdojnë me nacionalizëm të rrejshëm, do të vazhdojnë të humbasin”, tha kryetari Zaev në tribunën me qytetarë në komunën e Çairit.

“Me Ligjin për përdorimin e gjuhëve e kemi përmbyllur pjesën formal-juridike të Marrëveshjen kornizë të Ohrit, ka mbetur fryma e marrëveshjes që ta inkorporojmë për të gjithë, në mënyrë të barabartë, të njëjtë, me të drejtat dhe detyrimet para shtetit.

Sot, BDI dhe Ahmeti gënjejnë se ata e kanë sjellë, ka mundur ta sjellim kur ishin me VMRO-DPMNE-në, por nuk kishin guxim. Sot me atë Ligj nuk kanë humbur asgjë maqedonasit, as serbët as vllahët, askush, vetëm e çliruam një të drejtë e cila ishte e robëruar”, porositi Zaev para qytetarëve të Çairit.

Vegëz për video:  https://www.youtube.com/watch?v=h0O5tZLUW7Y

Последни вести