fbpx

Na presim sfida serioze, na duhet Qeveri stabile me mandate të plotë, të gjithë deputetët nga përbërja e re e Kuvendit kanë mundësi të kyçen në politikat progresive të udhëhequra nga LSDM

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Komunikatë për shtyp

Si shtet, në periudhën e ardhshme na presim sfida serioze, duhet të punohet me përkushtim që dita e parë dhe për atë këto janë kohëra kur na duhet Qeveri stabile e cila do të punojë me mandate të plotë të qytetarëve, Qeveri e fokusuar në ekonomi, drejtësi dhe negociata me BE-në.

Pas festave të Ilindenit fillon procesi i negociatave për koalicion, por ajo që është e qartë është se të gjithë deputetët në përbërjen e re parlamentare do të kenë mundësi të kyçen në forcat progresive të udhëhequra nga LSDM që sigurojnë sukses, përparim dhe zhvillim, të mbështetura nga shumica e qytetarëve dhe bashkësia ndërkombëtare.

Koalicionin që e udhëheq LSDM-ja do të jetë i hapur për të gjithë akterët politik, të cilët pranojnë të kyçen në rrugën që na dërgon përpara, gjegjësisht në rrugën evropiane, rrugën e drejtësisë dhe ekonomisë mbi të gjitha.

VMRO-DPMNE së pari duhet të sigurojë demokraci për anëtarët e saj që nuk mund të vijnë në shprehje në këtë parti të kapur, dhe më pas të sigurojë dhe të konribuooj për të ardhmen e vendit tonë.

Le të reformohet brenda, të shohin se pse humbin në re cikle zgjedhore me rend, të pastrohen tërësisht nga politikat e dëmshme të Nikolla Gruevskit dhe të trashëgimisë së tij.