fbpx

LSDM krijon shumicë të re parlamentare dhe Qeveri të re të çliruar nga nacionalizmi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Komunikatë për media

LSDM i vazhdon negociatat serioze për formimin e shumicës parlamentare stabile dhe për koalicionin qeverisës me mandate të plotë, katërvjeçar dhe stabil.

Më 15 korrik qytetarët treguan se nacionalizmi është mposhtur.

Në proces është krijimi i Qeverisë së re të çliruar nga çdo lloj i nacionalizmit, Qeveri që edhe më shumë do të punojë për avancimin e konceptit një shoqëri për të gjithë.

Qeveria e re e udhëhequr nga LSDM do të lëviz fuqishëm përpara në rrugën e integrimeve në BE me respektim të tërësishëm të Marrëveshjes së Prespës, Marrëveshjes me Bullgarinë dhe Marrëveshjen Kornizë.

Qytetarët përmes vullnetit të tyre me votë këtë e kanë kërkuar dhe këtë do ta implementojmë në mandatin e ardhshëm katërvjeçar. Vazhdojmë të punojmë edhe më shumë edhe më mirë për qytetarët dhe shtetin.