fbpx

Смилевска: Ребалнсот овозможува реализација на Програмата на Владата што ја поддржа мнозинството граѓани

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од обраќањето на пратеничката Кети Смилевска  на продолжението од 11 седница на Собранието на Република Македонија, по однос на првата точка од дневниот ред предлог за изменување и дополнување на Буџетот на Република Македонија за 2017 година.

 

 

 

Последни вести