fbpx

Шилегов: Разрешување на Зврлевски поради реална нестручност, неспособност и намера да го помага криминалот на ВМРО-ДПМНЕ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ќе гласаме за разрешување на Зврлевски поради реална нестручност, неспособност и намера да го помага криминалот на ВМРО-ДПМНЕ. Зврлевски е асистент и прикривач на криминалните дејствија на криминалната бандата во раководството на ВМРО-ДПМНЕ, која беше и организатор на насилниот упад во Собранието, рече пратеникот и потпретседател на СДСМ Петре Шилегов, во однос на точката за предлог за разрешување на Јавниот обвинител на Република Македонија, на шестата седница на Собранието на Република Македонија. 

 

 

 

Последни вести