fbpx

(Видео) Шилегов: Димитриев дали конечно ќе го разрешите министерот за смрт Тодоров?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Дел од обраќањето на пратеникот Петре Шилегов во Собранието на Р.Македонија, на седницата на која што на дневен ред се пратенички прашања.
 

– Дали министерот Тодоров мисли да поднесе конечно одговорност бидејќи во јавноста е познат како министер смрт? Или вие дали имате намера како претседател на Владата да го разрешите Никола Тодоров од функцијата министер за здравство со цел да се спасите себе си, нас и македонските граѓани. 
Последни вести