fbpx

(Видео) Поцков: Лажете дека ќе распределувате 150 милиони евра за кризни состојби

Facebook
Twitter
LinkedIn

Која ви е потребата за овој закон кога земавте кредит од 33 милиони евра за поплавата? Јасно е дека не сакате да се откажете од панорамските тркала, паркови и од проектот Скопје 2014 и си земате кредити. Имате скриени намери за да профитирате, а не да им помогнете на граѓаните, рече пратеникот Сашо Поцков,  во однос на предлог-законот за изменување и дополнување на Законот за буџетите, на 114-тата седница на Собранието на Република Македонија

 

 

 

Последни вести