fbpx

Дали Тодоров е вмешан во огромен скандал на Очната клиника?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

 

СДСМ го повикува Никола Тодоров да објасни дали на Клиниката за очни болести се случил скандал од огромни размери и дали и како е тој поврзан со него?

Дали компликациите на пациетите со оперирани очи се поради употреба на несоодветен препрарат за време на операција?

Кој го донел препаратот на Клиниката за очни болести и наложил негова употреба?

Колкумина пациенти се во ризик од компликации и дали и како тие компликации ќе се одразат врз видот на пациентите?

Последната информација од болнички извори е дека бројката на пациенти со компликации после операција се искачил над 25-мина!

Тодоров не смее да молчи бидејки во прашање е здравје на граѓани.

За сите последици врз здравјето на граѓаните ќе одговараат Никола Тодоров и неговите соработници.

 

Скопје, 31.07.2016

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

Последни вести