По повод Денот на Републиката, делегација на СДСМ положи цвеќе и оддаде почит пред Меморијалниот центар АСНОМ во Пелинце

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Почитувани,

По повод големиот празник 2ри август – Денот на Републиката, делегација на СДСМ во состав Сања Лукаревска, членка на Централниот одбор на СДСМ и Мартин Костовски од ОО СДСМ – Куманово, оддаде почит и положи цвеќе пред пред Меморијалниот центар АСНОМ во Пелинце.