fbpx

прес-конференција на СДСМ,Б.Костадиновска, пратеник,Собрание на Република Северна Македонија

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ве известуваме дека денеска 02.11.2020 (понеделник) со почеток во 12.00 ч. во прес центарот на Собранието на Република Северна Македонија прес-конфернција ќе одржи Бисера Костадиновска, пратеничка на СДСМ.

 

Го покануваме вашиот медиум да го проследи настанот, почитувајќи ги мерките и задолженијата за заштита од вирусот КОВИД 19 и носејќи лична заштитна опрема

Последни вести