fbpx

И во јавни настапи Мицкоски самиот си потврдува дека нема став, нема идеја, ниту пак одговор што ќе понуди

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

 

Докажаниот губитник Христијан Мицкоски во јавни настапи самиот си потврдува дека став, нема понуда, нема идеја, тој нема ниту одговор на прашање што ќе понуди!

„Често пати мене ми велат добро еве критикувате, вие што ќе понудите и наједноставен одговор на тоа прашање е кревети нема луѓе, кревети нема, кислород нема, погледнете во болницата во Битола што се случува. Нема одговорност.“

Ете тоа е „ставот“ на Мицкоски кој не може да одговари нниту на прашањето што самиот си го поставува.

Додека Мицкоски нема став, нема идеја ниту одговор на сопствено прашање, здравствените власти и сите надлежни институции прават се, лавовски се борат со коронакризата на секој можен начин.

Христијан немам став Мицкоски заслужено е во опозиција и уште долго ќе остане таму.

Последни вести