fbpx

Лукаревска од Крушево: СДСМ со граѓаните ја создава и најдобрата програмска понуда

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Ако зборуваме за „Најдоброто“ за општина Крушево, се разбира дека изброот е едноставен и потврден, тоа е Томе Христоски, порача вечерва заменик претседателката Сања Лукаревска на трибината „Најдоброто за нашата општина“ која се одржа во Крушево.

– И кога ќе прашаат како планирате да го сумирате најдоброто за секоја општина, одговорот е едноставен – ја имаме најдобрата кадровска и програмска понуда која ќе биде и најдобрата понуда за граѓаните, а како ќе го потврдиме што е тоа што е најдобро за вашата општина, тоа ќе го потврдиме со вас граѓаните. Со секојдневните контакти со огромниот број на маалски средби, со овие трибини, заеднички вашите предлози ќе ги запишеме во новите победнички програми на нашите кандидати за градоначалници на овие локални избори, посочи Лукаревска на трибината во Крушево.

Последни вести