fbpx

Шокантно е колку е ВМРО-ДПМНЕ збунета од ефектот на антикризните мерки, цените на горивата кај нас се намалуваат а во цел регион растат,

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност – реакција на соопштение на ВМРО-ДПМНЕ

ВМРО-ДПМНЕ и Христијан Мицкоски очигледно се збунети од ефикасноста на антикризните мерки на Владата предводена од СДСМ.

Цените на горивата во регионот и постојаниот раст додека единствено во Северна Македонија тие се намалуваат ги демантираат празните обвинувања на ВМРО-ДПМНЕ.

Истата таа ВМРО-ДПМНЕ кога цените на горивата беа со нагорен тренд, ја обвинуваа Владата за покачувањето, а денес кога тие се намалуваат велат дека тоа било поради цените на светските берзи.

Шокантно е колку ВМРО-ДПМНЕ е збунета од ефикасноста и успешноста на антикрзните мерки кои доведоа до намалување на цените на горивата, но и на основните прехранбени продукти.

Последни вести