fbpx

Не само од Талир 2, сите украдени пари ВМРО-ДПМНЕ да ги врати кај граѓаните

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Случајот Талир 2 е последната потврда за криминалот од епски размери на ВМРО-ДПМНЕ.

Талир 2, Тврдина – Таргет, Плацови на Водно, Тенк се случаите каде низ судска постапка е потврден криминалот на ВМРО-ДПМНЕ, а во постапка се и неколку други предмети.

Додека за 11 години граѓаните тонеа во сиромаштија, ВМРО-ДПМНЕ незаконски градела луксузно опремен дворец и купувала простории во триесеттина градови низ државата.

Наместо да го брани криминалот на свои функционери, ВМРО-ДПМНЕ треба да ги врати украдените пари не само од случајот Талир 2 туку и сите други украдени пари.

И покрај бројните пресуди за докажан криминал, во ВМРО-ДПМНЕ ништо не се менува, тоа е криминална партија која работи на штета на граѓаните.

Последни вести