fbpx

Слабата посетеност на митингот на ВМРО-ДПМНЕ потврдува дека граѓаните не сакаат блокади, кочење и враќање назад

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Вечерашната слаба посетеност на митингот на ВМРО-ДПМНЕ во Скопје е уште една потврда дека граѓаните не скаат блокади, кочење и враќање назад.

Граѓаните се за напредок, сигурна и стабилна иднина во НАТО и ЕУ, за концептот на Стево Пендаровски.

Затоа поддршката за Пендаровски секојдневно расте, а тоа го потврдуваат и сите релевантни анкети.

На 21-ви април граѓаните ќе го изберат Стево Пендаровски за претседател.

Заедно напред!

Скопје, 13.04.2019
ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

Последни вести