fbpx

ДПМНЕ масовно ги прислушуваше граѓаните и ги прекрши нивните права, сега е цинична и ја навредува интелигенцијата на народот

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Лажните и неосновани се обвинувањата коишто доаѓаат од ДПМНЕ, партијата којашто масовно ги пислушуваше граѓаните, ги кршеше нивните основни човекови права.

Ниту некој ги следи претставниците на ДПМНЕ ниту пак постои нелегално следење на комуникациите, тоа заврши со рушење на режимот.

Од партијата на Груевски ови лажни обивнувања звучат апсолутно цинично и ја понижуваат интелигенција на граѓаните.

Не е ни чудо што го блокираат патот кон Европа затоа што партијата која ги прекрши основните човекови права на толку многу граѓани се плаши од европското владеење на правото.

Последни вести