fbpx

Граѓаните ќе ги казнат ДПМНЕ и Левица за блокадите на европскиот пат

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Анти-ЕУ и анти-НАТО коалиција на ДПМНЕ и Левица е единствениот кочничар на европската иднина на државата.

И покрај успешниот скрининг и силната поддршка во унијата, не започна процесот на отворање поглавја и тоа поради активната блокада на ДПМНЕ и Левица во македонското Собрание.

Со ДПМНЕ и Левица нема Европска Унија, нема иднина.

Затоа на овие избори граѓаните ќе ги казнат ДПМНЕ и Левица за блокадите на европскиот пат.

Со глас за СДСМ и Европскиот Фронт се обезбедува европска иднина, продолжување по европскиот пат до полноправно членство во ЕУ.

СДСМ ќе ја формира новата проевропска Влада која ќе ја однесе државата во Европската Унија и ќе обезбеди европска иднина, европски стандард и европски вредности.

Последни вести