fbpx

Отворен повик за самокандидрање на Претседател на ОО на СДСМ Ѓорче Петров, Ресен, Гевгелија и Кривогаштани

Facebook
Twitter
LinkedIn

Отворен повик за самокандидирање за Претседател на општинска организација на СДСМ Ѓорче Петров,Ресен, Гевгелија, и Кривогаштани

 

-Отворен повик за самокандидирање

-Пријава за самокандидатура за претседател на ОО СДСМ

-Изјава за етичкиот кодекс

-Стандардизирана биографија

-Стандардизирана програма

 

Заинтересираните кандидати своите програми за работа треба да ги достават најдоцна до 16.11.2018 до Претседателот на СДСМ, во седиштето на Партијата на ул.“Павел Шатев“ бр.8 Скопје.

 

 

Последни вести