fbpx

Конфузното раководство на ВМРО-ДПМНЕ не може да го сокрие фактот дека Хидро Мицкоски добил земјиште од Владата на Груевски

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Очигледна е нервозата и конфузијата во која се заглавени антизападното раководство на ВМРО-ДПМНЕ и антинародниот Христијан Хидро Мицкоски се фатени во лага за шемите со Никола Груевски.

Антизападниот пион Христијан Хидро Мицкоски и антинародното раководство на ВМРО-ДПМНЕ се фатени во мрежата на криминалот на Никола Груевски и затоа се сѐ понервозни и поконфузни.

Пред да се закануваат со тужби, антизападното раководство на ВМРО-ДПМНЕ и пионот Мицкоски, да се договорат каде сѐ пионот на Груевски, Мицкоски има удел?

Пред неколку денови антизападното ракоовдство на ВМРО-ДПМНЕ тврдеше дека Хидро Мицкоски има удел од 7 отсто во компанијата „Енерготек“ ДОО Скопје, вчера, истото раководство тврдеше дека Хидро Мицкоски имал удел од 7 отсто во фирмата „Енергомонт“, а денеска, раководството на ВМРО-ДПМНЕ тврди дека Хидро Мицкоски имал удел од 7 отсто во фирмата „Минка-Енергомонт“.

Уште во колку фирми има удел пионот на Груевски, Мицкоски? Дали Хидро Мицкоски има удел од 7 отсто во секоја фирма што се занимава со енергетика?

Ниту една конфузна реакција на антизападното раководтво на ВМРО-ДПМНЕ, не може да го сокрие фактот дека антинародниот Мицкоски преку судир на интерес, добил земјиште од скоро 33 илјати квадратни метри од Владата на Груевски каде што бил и советник.

Спрегата меѓу Христијан Мицкоски и Никола Груевски е очигледна.

 

Скопје, 28.10.2018

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

 

Последни вести