fbpx

Мицкоски и ДПМНЕ немаат план ниту визија, со нив нема членство во ЕУ,

Facebook
Twitter
LinkedIn

Мицкоски и ДПМНЕ немаат план, ниту визија за иднината, кристално е јасно дека со нив нема членство во ЕУ.

Мицкоски и ДПМНЕ како иднина, на граѓаните им нудат враќање во минатото, во изолација, режим, неизвесност.

Граѓаните сакаат напред, сакаат членство во ЕУ, повисок животен стандард, поголеми плати и пензии, сакаат да живеат во европска Македонија.

Затоа, на изборите ќе го дадат својот глас за европска иднина со СДСМ и Димитар Ковачевски.

Последни вести