fbpx

Централниот караван на „Заедно Напред!“ во текот на денешниот ден ќе биде на средби со граѓани и граѓанска трибина во Охрид

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ве известуваме дека денеска (02.05.2019, Четврток), заедничкиот кандидат за претседател Стево Пендаровски во 12.00 часот ќе има средба со борци пред Дом на АРМ во Скопје.

Во 15.00 часот заденичкиот кандидат за претседател Стево Пендаровски ќе има средба со претставниците на Шарената Револуција на настанот „На Мегдан“ во Скопје (кафе Mr.Jack).

Подоцна, во 20.10 часот ќе се одржи централниот настан на градскиот плоштад во Охрид, граѓанска трибина, каде свое обраќање ќе имаат заедничкиот кандидат за претседател Стево Пендаровски и претседателот на СДСМ, Зоран Заев, (пренос во живо од овој настан ќе може да проследите на веб страницата на СДСМ и на официјалана фејсбук страница на претседателот на СДСМ, Зоран Заев).

 

 

 

 

Последни вести