fbpx

Младината беше дел од промените, ќе биде и дел од процесот за обезбедување на европската иднина

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од денешното обраќање на членот на извршниот одбор на СДСМ и досегашен претседател на СДММ, Стефан Богоев на изборната конвенција на СДММ.

 

Последни вести