fbpx

Повеќе за сите

Facebook
Twitter
LinkedIn

Повеќе за сите работници: СДСМ ја зголеми просечната плата на 630 евра!

Михаилоски од трибината Повеќе за сите: Со новите мерки финансиска поддршка за ученик и до 10.800 денари

Ковачевски од Штип: Победа на Европскиот фронт и членство во ЕУ во наредниот мандат

Ковачевски: Повеќе за сите е мерката за поголеми плати на работниците во приватниот сектор од 3.000-9.000 денари

Ковачевски: Со државнички одлуки, обезбедивме европското и светското признание на македонскиот јазик

Ковачевски од Штип: Повеќе за сите е мерката за субвенционира цената на струјата до 90%

Ковачевски од Штип: Со новиот пакет мерки до 15.000 денари поддршка за пензионерите

Николовски од трибината Повеќе за сите во Кочани: Нови 20 милиони евра поддршка за земјоделците до крајот на годината

Ковачевски од Кочани: Започнуваме со авансна исплата на субвенциите од 30%, обезбедивме и нови 20 милиони евра поддршка

Ковачевски од Кочани: Повеќе за сите е мерката за поддршка на учениците до 10.800 денари

Ковачевски: Просечната плата СДСМ ја покачи на 630 евра, а во времето на ДПМНЕ кога беше 360 евра

Ковачевски: СДСМ врати 2,6 милиони евра назад кај граѓаните, досега тоа не се случило

Ковачевски: СДСМ значи државотворност, повеќе пари кај граѓаните и европска перспектива

Со СДСМ има повеќе за сите, нови 20 милиони евра поддршка за земјоделците и авансна исплата на субвенциите

Ковачевски: СДСМ враќа пари кај граѓаните а ДПМНЕ правеше споменици, тоа се приоритетите

Ковачевски од трибината Повеќе за сите: Владата на СДСМ инвестира во Кавадарци и во секое населено место

Ковачевски од Кавадарци: Македонското вино го издигнавме на 13 место во светот, расте и девизниот прилив

Ковачевски од Кавадарци: Донесовме одлука, поголеми субвенции за лозарите од 40.000 на 52.000 денари по хектар

Костадинов од Неготино: Заедно да се избориме за европски вредности и европски стандарди за младите

Ковачевски: Глас за СДСМ и проевропската коалиција е глас за поголеми плати, пензии и полноправно членство во ЕУ

Ковачевски: Просечната плата ја покачиме до 39.000 денари, со СДСМ има повеќе за сите работници

Ковачевски: Повеќе за сите е мерката за поддршка на пензионерите до 15.000 денари за 5 месеци

Ковачевски од Неготино: 2,6 милијарди евра СДСМ врати назад кај граѓаните и стопанството

Студентите да се пријават за мерката ваучер за превоз од 600-1.200 денари

Маричиќ од Валандово: Членство во ЕУ за повеќе пари преку европските фондови

Костадинов од трибината во Валандово: Повеќе за сите е и новиот пакет антикризни мерки вреден 662 милиони евра

Тренчевска од трибината Повеќе за сите во Валандово: До 15.000 денари поддршка за пензионери во наредните 5 месеци

Маричиќ од Гевгелија: Инвестирани 813 милиони евра преку ИПА, интеграцијата во ЕУ носи повеќе за сите!

Тренчевска од трибината во Гевгелија: Се грижиме за ранливите, со новите мерки до 10.000 денари поддршка во наредните 5 месеци

Повеќе за сите: Финансиска поддршка до 10.000 денари за ранливите граѓани во наредните 5 месеци

Ковачевски: Двојна победа на СДСМ на изборите кои ќе бидат референдум за иднината

Ковачевски: Обезбедивме поголеми плати и пензии, со СДСМ има повеќе за сите!

Koвачевски од трибината „Повеќе за сите“: Поддршка за пензионерите до 15.000 денари за 5 месеци

Костадиновска-Стојчевска: На изборите ќе бидат поразени агонијата и блокадите на ВМРО-ДПМНЕ

Ковачевски од Прилеп: Со новиот пакет мерки до 10.800 денари поддршка за ученици за 6 месеци

Ковачевски од трибината во Битола: Со ДПМНЕ нема членство во ЕУ ниту за 100 години

Ковачевски: Додека СДСМ инвестира во Битола, ДПМНЕ ги покачува сметките за битолчани

Ковачевски: Има разлика, СДСМ ги враќа парите кај граѓаните а ДПМНЕ ги грабаше за споменици

Ковачевски: Се грижиме за сите, 600 илјади домаќинства добиваат субвенција на сметките за струја до 90%

Ковачевски: Над 2 милијарди евра кај граѓаните, грижата за сите е темел на нашите политики

Ковачевски од Битола: Повеќе за сите е нашата посветеност за подобар живот на граѓаните

Повеќе за сите: Со 32,5 милиони евра владата предводена од СДСМ поддржува 66 проекти во 44 општини

Николовски од трибината Повеќе за сите во Струмица: Земјоделците знаат дека со СДСМ добива повеќе секој еден земјоделец

Битиќи од трибината „Повеќе за сите“ во Струмица: Финансиски ги помагаме земјоделците за зголемено домашно производство, СДСМ го вреднува трудот на земјоделците

Битиќи од трибината „Повеќе за сите“ во Радовиш: Владата предводена од СДСМ докажува на дело дека води грижа за секој еден граѓанин

Лукаревска од Кичево: Повеќе за сите е мерката за поголеми плати на работниците во приватните компании

Битиќи од трибината „Повеќе за сите“ во Кичево: Ниту една Влада го нема направено ова, над 2 милијарди евра обезбедивме за поддршка на граѓаните и компаниите

Повеќе за сите, нова мерка за зголемување на платите од 3,000 до 6,000 денари во приватен сектор

Богоев од трибината „Повеќе за сите“ во Охрид: Со мерките СДСМ поддржува 120.000 млади кога им е најпотребно

Битиќи од трибината „Повеќе за сите“ во Охрид: Сите вработени заслужуваат достоинствена плата, затоа обезбедивме финансии за нивно зголемување

Субвеницја до 90%, Повеќе за сите се и мерките за помали сметки на струја за граѓаните и компаниите

Лукаревска од трибината во Куманово: Повеќе за сите е нашиот концепт за европска држава

Тренчевска од трибината во Куманово: Повеќе за сите не е само реченица, тоа е наша остварена цел

Михаилоски од трибината во Крива Паланка: Повеќе за сите е и мерката грант за млади земјоделци до 10.000 евра

Тренчевска од трибината „Повеќе за сите“ во Крива Паланка: Наш приоритет изминатите години се нашите граѓани

Костадиновска-Стојчевска: Политики на СДСМ носат повеќе за сите, 2,6 милијарди евра поддршка за граѓаните

Ковачевски: Мотивирани сме, двојната победа на изборите ќе биде победа за Европа!

Ковачевски: Повеќе за сите е огледало на нашата грижа за граѓаните, никој не е оставен сам

Лукаревска: Повеќе за сите е успешната мерка Мој ДДВ со која вративме над 100 милиони евра кај граѓаните

Ковачевски: Европскиот концепт на СДСМ значи поголеми плати и пензии, подобар животен стандард и членство во ЕУ

Ковачевски: Факт е дека нашите граѓани денеска имаат повеќе од она што го имаа со ДПМНЕ

Ковачевски од трибината „Повеќе за сите“ во Аеродром: Со новиот пакет мерки 662 милиони евра насочивме кон граѓаните и фирмите

Повеќе за сите: Од 7.200 денари до 10.800 денари финансиска поддршка за 105 илјади ученици за 6 месеци

622 милиони евра кај граѓаните и компаниите, со СДСМ има повеќе за сите

Михаилоски од Гази Баба: Повеќе за сите е и мерката на СДММ за субвенциониран студентски оброк кој го користат над 40 илјади студенти

Тренчевска од трибината „Повеќе за сите“ во Гази Баба: 662 милиони евра назад за граѓаните со новите антикризни мерки

Михаилоски од трбината „Повеќе за сите“ во Велес: Со мерките 105 илјади ученици добиваат 1.200 до 1.8000 денари месечно

Со СДСМ има повеќе за сите, до 15.000 денари поддршка за пензионерите во наредните 5 месеци

Михаилоски од трибината „Повеќе за сите“ во Тетово: Со мерките на СДСМ студентите добиваат ваучери за превоз од 600 до 1.200 денари

Битиќи од трибината „Повеќе за сите“ во Тетово: Се грижиме за најранливите наши граѓани, за да им обезбедиме социјална сигурност

Костадиновска-Стојчевска: Повеќе за сите е и македонскиот јазик во ЕУ, СДСМ има визија за европска иднина

Битиќи од трибината „Повеќе за сите“ во Гостивар: Со новите мерки обезбедуваме поддршка за 120 илјади млади лица

622 милиони евра кај граѓаните и компаниите, со СДСМ има повеќе за сите

 

Последни вести